kunst- en cultuurprojecten

‘Jess in Uitvoering’ organiseert en coördineert kunst- en cultuurprojecten en -activiteiten. In alle fasen van een festival, activiteit of project, van praktische zaken tot programmering, denkt en werkt ze met u mee.

De educatieve projecten verzorgt Jess in Uitvoering ook graag voor u.

In uitvoering
Voor Dice, een Europees onderzoeksproject dat zich bezighoudt met jongeren en drama werft Jess deelnemende scholen en coördineert ze de onderzoeken.

Uitgevoerd
In 2009 organiseerde Jess voor Tria Fata Festival in Oosterbeek de vrijwilligerspool en coördineerde de theaterlocatie “Het Hart”  tijdens drie dagen festival in juli.
In 2008 zette Jess in samenwerking met theatermaker Pimm Grooten Wijktheater Leuk is Anders op.
In 2007 ontwikkelde Jess voor festival De Affaire in Nijmegen het literaire project “een momentje (..) met een dichter”, een poëtisch onderonsje tussen dichter en luisteraar, met dichter Jaap Robben, dichter Û en singer-songwriter Judy Q.
2006-2007 in Kultuurhuis Bosch verzorgde Jess voor het Watertejater de theaterprogrammering
2003-2008 In dienst van Openbare Bibliotheek Deventer leidde Jessica verschillende culturele evenementen rondom literaire feesten als Boekenweek, Kinderboekenweek, Landelijke Gedichtendag, Nederland Leest, in samenwerking met culturele partners, scholen en welzijnsorganisaties in de stad, wijken en dorpen.